Webshop

Sådan bruges webshoppen:

1. Log ind på portalen.
  2. Vælg ‘Webshop’ i toppen.

3. Vælg så produkt, læg dem i kurven og tjek ud.

4. Ved udtjekningen kan man vælge om varen skal betales med betalingskort (Dankort/Visa/Mastercard) eller kantinekort.

5. Når en ordre er gennemført, kan man se den under knappen ‘Vis ordrer’. Hvis ordren er købt med et betalingskort og har status ‘Afventer betaling’, så kan man klikke på ‘Vis’-knappen og se hvornår ordren bliver trukket fra éns betalingskort.
    Hvis man har brug sit kantinekort, så trækkes beløbet med det samme og ordren får status: ‘Betalt’.