Brugerimport

CPOS har en utroligt simple database-struktur, hvilket gør brugerimporter simple at få til at køre. De fleste brugerimporter der er sat op kører med, at der bliver lagt en fil på en FTP-server, som bliver lagt ned i databasen.

Alternativt vil CPOS-systemet kunne sættes op til at eksportere alle brugerne i programmet, hvis man ønsker at vedligeholde brugerne i CPOS-systemet. Begge dele er mulige.

Her er et par af de systemer som vi integrerer brugere med i øjeblikket:

• Tabulex
  • KMD (flere af deres systemer)
  • Prisme
  • Silkeborg Data
  • Mv.