Brug af programmet

CPOS-programmet er et intelligent system, der er skruet sammen for at forsimple kantine-delen af større organisationer eller huse med mange medarbejdere. Der er en stor buffet af muligheder, når det kommer til, hvordan systemet kan skrues sammen. Der er taget højde for alt fra specifikke arrangementer såsom julefrokoster eller skoleudflugter, til forskellige kasse-opsætninger der er skræddersyet til det enkelte salgssted.

Programmet understøtter naturligvis alle de gængse betalingsformer, såsom:

• Kontant
  • Dankort
  • Internationale debit- og kreditkort
  • MobilePay
  • Køb via brugerkort/medarbejderkort
  • Mv.

Kasseterminal i en kantine

Kasseterminalerne er windows-baseret og layoutet kan fx se ud som dette:

Kort introduktion til programmet