Udskriv tidligere bon / kvittering

Den hurtige vejledning (0:35)

Den detaljeret beskrivelse (3:38)

Skiftlig vejledning

Denne vejledning viser, hvordan man udskriver en bon der tidligere er blevet udskrevet. Notér venligst, at man ikke kan udskrive en bon, som ikke er blevet udskrevet før. Så hvis man har sat sit system op, så der kun bliver udskrevet boner, når man ønsker det, så kan man ikke finde en bon frem, der ikke er blevet udskrevet (dette bliver også demonstreret i videoen).

Her er en skriftlig vejledning, hvordan man udskriver en tidligere bon:

1. Man skal være inde i en betjent kasse. Så hvis man er inde i en selvbetjent kasse, så skal man klikke på ‘Funktioner‘ >> ‘Skift til betjent tilstand‘. Knappen der hedder ‘Funktioner’ hedder også nogen gange ‘System‘ og andre gange er det en skjult knap, der er nederst til venstre på den selvbetjente velkomst-skærm.
  2. Når man er inde i en betjent kasse, så klikkes der på ‘Funktioner‘ >> ‘Udskriv tidligere bon‘.
  3. Når det vindue kommer frem, så kan man udsøge en periode i toppen (med ‘Fra‘- og ‘Til‘-knapperne). Man vælger også hvilken type bon, det er man søger, hvorefter at man klikker på ‘Opdater‘.
  4. Bonerne bliver automatisk sorteret efter kronologisk rækkefølge, med den seneste bon vist øverst, men man kan klikke på kolonnehovederne for at ændre sorteringen.
  5. Når man har lokaliseret den bon man vil udskrive, så markerer man den (ved at klikke på den en enkelt gang, så den bliver blå) og klikker man på ‘Udskriv‘, hvorefter at den vil blive udskrevet.