Start kasse

En kasse kan startes både i betjent, men også i selvbetjent tilstand. Det er alt sammen noget, som BUANCO-installatøren skal sætte op, når systemet installeres.

Start kasse i betjent tilstand

Start kasse i selvbetjent tilstand

Teknisk forklaring

Forskellen mellem måden man starter den betjente og den selvbetjente kasse op, er ved at beslutte hvilken operatør der starter kassen. Hvis operatøren har tilladelse til at starte en selvbetjent kasse op, gør kantinesystemet automatisk det.

For at starte kantinesystemet, skal man sætte parameteren:

• /KANTINEMODE

på genvejen, som man ligger på skrivebordet. Genvejen skal være til c8win.exe, der ligger i BUANCO-mappen.

Man logger automatisk ind med en operatør, ved at sætte parameteren:

• /oTESTBRUGER         (i dette tilfælde, ville systemet automatisk logge ind med brugeren ‘TESTBRUGER’
  • /p1234          (i dette tilfælde, ville systemet automatisk indtaste ‘1234’ som koden til den givne operatør, der bliver logget ind med).

For flere spørgsmål til dette, så ret venligst henvendelse til BUANCO Support.