Vareoprettelse (betjent)

Skriftlig vejledning

Denne vejledning er en hurtig vejledning til, hvordan man opretter en vare på en kasse i BUANCOs system.

1. Tilslut mus og tastatur til en kasse.
  2. Klik på ‘Funktioner‘ >> ‘Afslut kantinesystem‘.
  3. Log så ind i administrationssystemet, med dine operatør-informationer.
  4. Når du er logget ind, klik så på ‘Kantine‘ >> ‘Vælg kantinesegment‘ >> og vælg så det kantinesegment, som varen skal oprettes i.
  5. Når du har gjort det, klik da på ‘Kantine‘ >> ‘Opsætning af segment‘ >> ‘Varer‘.
  6. Nu oprettes den vare, som man ønsker. Se eventuelt denne vejledning, hvis du vil vide mere om varegrupper ( https://support.mss.dk/buanco/support/introduktion-til-varegrupper ).
  7. Når varen er oprettet, så skal du bare lukke administrationssystemet og komme tilbage til kassen.
  8. Når kassen er åbnet igen, så skal du klikke på ‘Funktioner‘ >> ‘Definér varetaster‘.
  9. Dette åbner et lille værktøj, som man kan ændre på sine varetaster med. I dette lille værktøj kan man også se sin totale vareliste. Så her finder man den vare man lige har oprettet og trækker den ud på den tast, hvor den skal stå, med den venstre musetast (som der også er skrevet på den lille vejledning til det åbne værktøj).
  10. Derefter trykker man på ‘Luk‘ på det lille værktøj, og så er varen oprettet på denne kasse. Hvis denne ændring skal gøre sig gældende på flere kasser, der er i samme kantinesegment, så skal man genstarte kassesystemet på den kasse, som også skal have ændringerne, før at de gør sig gældende. Dette gøres ved at man trykker på ‘Funktioner‘ >> ‘Afslut kantinesystem‘ – hvorefter at man åbner kassen igen.

Dette er kun en vejledning til, hvordan man opretter en vare på ét kantinesegment. Hvis man vil tilføje en knap på mere end et kantinesegment, så skal man gennemgå denne vejledning en gang, for hvert kantinesegment.