Offline tilstand

Her er en vejledning til, hvordan man sætter dankortterminalen til at køre tvunget offline: http://support.buanco.dk/tvungetoffline

Skriftlig vejledning i offline tilstand

Hvis kassen ikke har forbindelse til databasen, vil den – når den starter op – bare stå og blive ved med at forsøge at forbinde til databasen:

offline-vejledning1

Start i OFFLINE tilstand

Man starter kassen i offline tilstand ved at trykke på ‘Start i OFFLINE tilstand‘. Man vil kunne se, at kassen er i offline tilstand, ved at der er et rødt mærke i venstre side, hvor der står ‘Offline tilstand‘.

offline-vejledning2

Dankort tvunget offline

Hvis man heller ikke kan forbinde til Nets, hvilket vil ske, hvis POS’en slet ikke har nogen form for netværk (det kunne ske hvis netværkskablet er faldet ud eller hvis routeren er blevet slukket), så kan man starte kreditkort-terminalen i ‘tvunget offline‘, hvilket der er en vejledning til her: http://support.buanco.dk/tvungetoffline

Genstart i ONLINE tilstand

Hvis man vil tjekke om man har forbindelse til databasen igen, så skal man bare trykke på ‘Funktioner‘ >> ‘Genstart i ONLINE tilstand‘.

offline-vejledning3

Alt det gør er at genstarte programmet, hvilket automatisk får det til at forsøge at forbinde til serveren/databasen igen. Hvis den fortsat ikke har forbindelse vil man igen få muligheden for at starte kassen i offline tilstand.