Genudskrivning af Z-bon

Skriftlig vejledning

Hvis man har udskrevet en Z-bon, og bonprinteren eksempelvis er løbet tør for papir, så kan man jo ikke bare udskrive en ny Z-bon ved at klikke på ‘Udskriv Z-bon’-knappen, da det jo blot vil udskrive salget siden den sidste Z-bon (hvilket i dette tilfælde er for et øjeblik siden – og derfor højest tænkeligt er 0). I dette tilfælde skal man gøre følgende:

1. Klik på ‘Funktioner‘ (den er enten nederst til venstre eller øverst til venstre)
  2. Klik på ‘Udskriv tidligere bon…‘.
  3. Sorter eventuelt på type, i dropdown-menuen i toppen.
  4. Find den rigtige Z-bon og klik så på ‘Udskriv‘. Man kan eventuelt klikke på ‘Vis‘ først, for at se bonen, inden at den bliver udskrevet.