Statistik i BUANCO

Skriftlig vejledning

Denne vejledning forklarer om, hvordan at man trækker statistik i BUANCO. Statistik-værktøjet er enormt omfattende og der er et hav af muligheder. Sådan her bruges det:

1. Først vælges der en periode, som man vil have data for (øverst til venstre i værktøjsvinduet).
  2. Derefter vælges en ‘summering’ (øverst i midten i værktøjsvinduet). Summering kan anses for at være ‘måden at transaktionerne skal klynges sammen’. Hvis man vil vide mere om det, så kan man se vejledningen her: https://support.mss.dk/buanco/support/summering-og-brug-af-udskriv-periodesalg-vaerktojet
  3. Derefter vælges hvilke typer transaktioner man vil have med (øverst til højre i værktøjsvinduet). Hvis man er i tvivl, så anbefales det, at man sætter hak i alle typerne.
  4. Så skal man vælge filtre (i midten af værktøjsvinduet). Her kan man fra-filtrere på forskellige ting, såsom brugere, kantinesegmenter, kantine-enheder, varer, etc. Se eller læs eventuelt mere her: https://support.mss.dk/buanco/support/filter-og-brug-af-udskriv-periodeslag-vaerktojet
  5. Derefter trykker man på ‘Udsøgning ændret’-knappen, hvilket er knappen med de grønne pile, i midten i højre side. Den knap opdaterer de dataset der bliver vist nederst.
  6. Hvis man har valgt ‘Ingen summering’ (øverst i midten), samt alle typerne (øverst til højre), så kan man trykke på ‘Vis rapportudskrift’, hvilket er en samlet rapport for den givne periode.