Jobsalg (introduktion til opsætning, afregning og drift)

Skriftlig vejledning

Denne video viser, hvordan man bruger jobsalg i BUANCOs kantinebetalingssystem. Jobsalg er i bund og grund det samme som et regning, hvorpå man kan registrere køb til senere afregning. Man registrerer et køb på et jobsalg på følgende måde:

• Når kassen er åben, så vælger man de varer der skal på jobsalget
  • Derefter klikker man på ‘Funktioner‘, vælger ‘Jobsalg‘, vælger det ønskede jobsalg og trykker på ‘Vælg markerede jobsalg
  • For at gennemføre transaktionen, så trykker man på knappen, hvorpå der står ‘Godk. jobsalg‘.

For at oprette, rette eller afregne jobsalg, så skal man ind i administrationssystemet og vælge ‘Kantine‘ >> ‘Jobsalg‘. Derinde kan man også lave en oversigt over de udestående transaktioner på alle jobsalg, ved at markere alle jobsalgene og klikke på ‘Udskriv udestående‘.